×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Irresistible

(12)

Onweerstaanbaar. Dat is de jonge, zelfbewuste vrouw die de home- & sleepwear van Irresistible draagt. Ze straalt klasse en stijl uit en is een tikje ondeugend. Ze houdt van kleding in modieuze kleuren. Irresistible, dat is ze en in deze kleding voelt ze zich helemaal in haar element.

    • Ontdek deze onweerstaanbare dames badjas/kamerjas, gemaakt van flanel fleece. Deze zachte badjas biedt een gevoel van luxe en comfort, ideaal om te ontspannen na een lange dag werken of studeren. Flanel fleece voelt heerlijk zacht en warm aan. Dit model heeft een tweekleurig sterrendessin, een sjaal kraag en lange mouwen. Praktische zakken zijn toegevoegd zodat je gemakkelijk je telefoon, afstandsbediening of andere benodigdheden bij de hand hebt. Sluit hem met de ceintuur voor een perfecte pasvorm. De badjas is 120 cm lang gemeten vanaf het hoogste schouderpunt en perfect voor thuis of op vakantie.

      • Irresistible dames badjas-kamerjas gemaakt van 100 % Polyester Flannel Fleece. Een zachte Badjas geeft een gevoel van luxe en comfort, ideaal om te relaxen na een dag werken of studeren. Flannel Fleece is heerlijk zacht en warm. Dit model heeft een mooi tijger print dessin met een sjaal-kraag en lange mouwen. De kamerjas heeft opgestikte zakken en sluit met een ceintuur. De lengte is 120 cm gemeten vanaf het hoogste schouderpunt.